Images of the schoolSchool Crest
Google Logo

College Day

 

 

 

Year 7

Year 8

Year 9

Year 10

Year 11

Movement bell

8.45am

8.45am

8.45am

8.45am

8.45am

Period 1

8.50am

8.50am

8.50am

8.50am

8.50am

Period 2

9.50am

15 mins

9.50am

30 mins

9.50am

45 mins

Straight to break

9.50am

1 hour

Break

2nd Break

10.05-10.20am

 

3rd Break

10.20-10.35am

 

4th Break

10.35-10.50am

 

1st Break

9.50-10.05am

 

5th Break

10.50-11.05am

 

Period 2

continued 10.20am

45 mins

continued 10.35am

30 mins

continued 10.50am

15 mins

10.05am

1 hour

Straight from break to Tutorial

Tutorial

11.05am

11.05am

11.05am

11.05am

11.05am

Period 3

11.30am

11.30am

11.30am

11.30am

11.30am

Period 4

Straight to lunch

12.30-12.45

15 mins

12.30-1.15

45 mins

12.30-1.00

30 mins

12.30-1.30

1 hour

Lunch

1st Lunch

12.30-1.10

2nd Lunch

12.45-1.25

4th Lunch

1.15-1.55

3rd Lunch

1.00-1.40

5th Lunch

1.30-2.10

Period 4

1.10-2.10

1 hour

1.25-2.10

45 mins

1.55-2.10

15 mins

1.40-2.10

30 mins

Straight from lunch to Period 5

Period 5

2.10pm

2.10pm

2.10pm

2.10pm

2.10pm

Finish

3.10pm

3.10pm

3.10pm

3.10pm

3.10pm